NL | FR

DIENSTVERLENING NA-VERKOOP

Uiteraard vergt het heel wat inzet van onze technici om u steeds de beste service te bieden. Daarom zorgen we voor een permanente bijscholing van onze teams. Zo blijft u zeker van een service op topniveau.


ONDERHOUD & HERSTELLINGElke wagen heeft af en toe wat extra aandacht nodig. Onze deskundige monteurs beschikken over een uitzonderlijke knowhow en maken gebruik van de nieuwste technologieën tijdens het onderhoud van uw wagen. Omdat wij streven naar het bieden van een service op topniveau, zorgen we voor een permanente bijscholing van onze technici. Zo trachten wij het maximum uit uw investering te halen waardoor u er onbezorgd opuit kunt trekken!


PECHVERHELPING EN KOETSWERKHERSTELLINGHopelijk kunt u elke dag genieten van ongestoord rijplezier. Toch een probleempje en geen assistentie? Met onze takelwagen komen wij uw wagen halen om deze in onze werkplaats te herstellen.

Koetswerkschade? Gedurende de herstelling voorzien wij een vervangwagen zodat u uw mobiliteit niet verliest.


AIRCONDITIONING SERVICEOm een goede werking van uw airconditioning istallatie te kunnen garanderen moet de filter elk jaar vervangen worden, het niveau van het koelgas nagekeken worden, net als het circuit. Dit is werk voor een professional en ook hierbij zijn wij u graag van dienst.


KEURINGSSERVICEAls voorbereiding op een technische keuring is het een goed idee om uw wagen te laten controleren door onze technici. Onze medewerkers staan ook voor u klaar om met uw wagen naar de technische keuring te gaan.


BANDENSERVICEBanden zijn een cruciale factor om uw veiligheid op de weg te garanderen. Vergeet niet uw banden tijdig te laten controleren door onze deskundige monteurs die uw banden herstellen of vervangen. Vraag naar uw winterbanden en laat deze voordelig stockeren in een geklimatiseerde ruimte

> BESTEL UW BANDEN

VERKOOP WISSELSTUKKENBij ons kunt u terecht voor originele wisselstukken voor uw Honda en/of Chevrolet. Deze bieden de beste garantie om uw wagen perfect in orde te houden en uw veiligheid te verzekeren. Bovendien geniet u van 2 jaar garantie op deze onderdelen.

UW CONTACTPERSONEN

Johan Rubbens

Zaakvoerder & algemeen beleid

"Heeft u een incident gehad met uw wagen en wil u deze bij ons laten herstellen? Ik maak voor uw verzekering een raming van de kosten zodat we uw wagen zo snel mogelijk in z'n glorie kunnen herstellen."

  +32 (0)56 42 19 36

  finance@autohandelrubbens.beERKEND HERSTELLER