NL | FR

DIENSTVERLENING VERKOOP

In onze showroom kunt u in alle rust onze nieuwe Honda wagens komen bekijken. Wij ondersteunen u graag in uw zoektocht naar uw eerste wagen, gezinswagen of stadswagen. U krijgt vrijblijvend alle info en wij beantwoorden met plezier uw vele vragen. Bent u op zoek naar een jonge tweedehandswagen? Daar kunnen wij u ook verder mee helpen met ons ruim aanbod van verschillende merken en prijsklassen.


FINANCIERINGOnze verkoopafdeling biedt u aantrekkelijke en persoonlijke financiële formules voor de aankoop van uw favoriete nieuwe of tweedehandswagen.


FLEETVERKOOPHonda's zijn gebouwd met drie criteria als prioriteit die uiterst belangrijk zijn in de fleetmarkt: betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid.


TESTRITOmdat wij helemaal overtuigd zijn van de kwaliteit van onze wagens, laten we u ze ook eens uitproberen tijdens een testrit. Zowel onze nieuwe als tweedehandswagens.


UW CONTACTPERSONEN

Yorka Verduyn

Zaakvoerder & verkoopsadviseur

"Ik informeer u graag over onze nieuwe Honda modellen en onze tweedehandswagens. Samen met u overloop ik de financiële formules om zo de voor u meest geschikte te vinden.

 +32 (0)56 42 19 36

  sales@autohandelrubbens.be

Johan Rubbens

Zaakvoerder & algemeen beleid

"Ik help u graag in uw zoektocht naar een nieuwe of tweedehandswagen, zodat deze perfect in uw levensstijl past."

  +32 (0)56 42 19 36

  finance@autohandelrubbens.be