NL | FR

KIJK VERDER DAN HET BEKENDE


HONDA-GAMMA

DE JAZZ IS VAN VOOR- TOT ACHTERZIJDE HELEMAAL VERNIEUWD.

De nieuwe Honda Jazz zit vol verrassingen. Uiteraard nog altijd met de iconische Magic Seats en het compacte design, gewaardeerd door velen, maar hij is nu ook iets groter en nog beter! Het maakt dus niet veel uit wat op uw pad komt, de Jazz is op alles voorbereid.


> ONTDEK MEER
> ONZE STOCKWAGENS


DE CIVIC 5-DEURS EIST OVERAL DE AANDACHT OP.

De volledig hertekende en nieuw ontworpen Civic 5-deurs is dé belichaming van onze zin voor innovatie en ons streven naar technologische uitmuntendheid. Het resultaat is een auto met een unieke persoonlijkheid en sportieve spirit. Een auto die even verfijnd, comfortabel en geavanceerd is als opwindend om mee te rijden. Maar in de eerste plaats werd de nieuwe Civic 5-deurs ontworpen voor wat wij het allerbelangrijkste vinden: u!


> ONTDEK MEER
> ONZE STOCKWAGENSONGETEMDE POWER

De musculaire vormgeving, vergrote wielkasten en 20 inch lichtmetalen velgen versterken het agressievere karakter van de Type R voor 2017. Naast verbeterde aerodynamica heeft de buitenkant een ruwe en ongetemde uitstraling, afgewerkt in een fijnkorrelig geborsteld aluminiumeffect dat het innerlijke beest omhult.


> ONTDEK MEER
EEN PASSIE VOOR DESIGN

Onze adembenemende Civic Tourer is een auto die het onmogelijke lijkt te bieden door strak en sportief te combineren met veilig en ruim. Wie zegt dat u niet alles kunt hebben?


> ONTDEK MEER
> ONZE STOCKWAGENS
GEMAAKT VOOR AVONTUUR, BOORDEVOL INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN

De CR-V is een onderscheidende verschijning, met zijn krachtige en moderne vormgeving die versterkt wordt door zijn gedurfde dynamische grille, de afgeronde geïntegreerde koplampen en stijlvolle lichtmetalen velgen. Wat uw bestemming ook is - een bergweggetje of het centrum - u valt nooit uit de toon.


> ONTDEK MEER
> ONZE STOCKWAGENS

WAT KUNNEN WE VERWACHTEN?


COMING SOON

Spannende nieuwe updates. Een paar leuke kleine verrassingen. En ook een enorme Wow-factor. U zult heel erg blij worden van de verleidelijke nieuwe Honda wagens die we binnenkort introduceren.> ONTDEK HET HIER